Groothandel tassen

Leren tassen gemaakt in Nederland

SoDutch is hét nieuwe Nederlandse merk. De tassen worden door onze vakmannen met de handgemaakt van het beste Nederlandse leer in de fabriek in Noord-Brabant. Voor SoDutch is een tas geen accessoire. Het is wie je bent. Waar jij jouw spullen aan toevertrouwt.

De SoDutch collectie

Bij SoDutch zijn we nuchter. Waarom kiezen uit tientallen modellen? SoDutch maakt het u en de consument gemakkelijk door gewoon 9 modellen aan te bieden. Elk model heeft een nummer, is verkrijgbaar in 7 kleuren en in sommige gevallen een maatje groter of kleiner. Door de collectie smal te houden verhoogt SoDutch de exclusiviteit van het merk en verlagen we de keuzestress.

Duurzame tassen

Duurzaam produceren is voor ons gesneden koek. Onze tassen worden in onze fabriek in Sprang-Capelle met de handgemaakt van oer-Hollands koeienleer. Dit leer is een restproduct en met de hand zetten onze vakmannen dit leer om tot een duurzame tas. We verspillen hierbij niks. Doordat de tassen in ons eigen kikkerlandje worden geproduceerd, hebben de tassen geen ellelange internationale routes afgelegd voordat zij bij onze verkooppunten liggen. Geen onnodig CO2 uitstoot van lucht- en wegenverkeer dus.

Groothandel in tassen

SoDutch is een onderdeel van tassengroothandel Dugros. Hiermee profiteert u als dealer van de volgende voordelen:

  • Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk
  • Exclusief
  • Makkelijk te bestellen
  • Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor uw klanten

Dealer worden?

SoDutch tassen ook in uw winkel? Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Vul op de dealer worden pagina uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.